مدارک لازم برای ویزای اسپانیا

-اصل شناسنامه

-اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر

-اصل و کپی  گذرنامه های قدیمی(کپی از تمامی صفحات پاسپورت حتی صفحات سفید در کاغذ A4

-دو قطعه عکس رنگی: زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.

مدارک شغلی :

– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی+فیش حقوقی

– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان اسپانیایی+لیست بیمه

– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: روزنامه رسمی شرکت +لیست بیمه کارکنان در صورت وجود+کارت بازرگانی در صورت وجود

– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

– برای مشاغل آزاد: جواز کسب و یا کارت بازرگانی

-مدارک مالی برای ویزای اسپانیا:

پرینت حساب بانکی 6 ماهه شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده  با ذکر تاریخ افتتاح و نام صاحب حساب همراه با گواهی تمکن مالی همان حساب در همان تاریخ

-سند مالکیت،

(تمامی مدارک اعلام شده باید به زبان اسپانیایی ترجمه شوند و هزینه ترجمه به عهده مسافر می باشد)

.

مدارک لازم برای ویزای اسپانیا

مدارک لازم ویزای اسپانیا

مدارک لازم ویزای اسپانیا