مدارک لازم ویزای سوئیس:

مدارک شغلی :

  • ‫برای اعضای هئیت علمی دانشگاه ها:

‪اصل و ترجمه رسمی حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.

  • ‫برای دانشجویان و دانش آموزان:

اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل.

  • برای صاحبان شرکت های خصوصی و مدیران ارشد که نامشان در آخرین تغییرات روزنامه رسمی درج شده باشد.

(مدیر عامل،عضو هئیت مدیره،نائب رئیس هیئت مدیره، عضو هیئت مدیره، …) :

اصل و ترجمه رسمی روزنامه­ رسمی آخرین تغییرات شرکت که اسامی ایشان در آن قید شده باشد.

  • ‫برای کارمندان شرکت های خصوصی‪:

الف: ترجمه رسمی و کپی از روزنامه رسمی آخرین تغییرات مدیریتی شرکت.

ب: اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار که نشانگر سمت، مدت اشتغال و علت سفر متقاضی باشد و بوسیله‌ی مدیر عامل اشاره شده در روزنامه رسمی بند الف امضا و تایید شده باشد.

برای کارمندان بخش دولتی:

اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم کارگزینی/ آخرین فیش حقوقی به همراه مهر .

  • ‫برای بازنشستگان ‪:

اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم بازنشستگی / آخرین فیش حقوقی.

  • ‫برای کسبه‪:

اصل و ترجمه رسمی جواز کسب/ ‪اصل و ترجمه رسمی کارت بازرگانی

  • ‫برای پزشکان‪:

اصل و ترجمه رسمی پروانه مطب‪/اصل و ترجمه رسمی کارت نظام پزشکی

  • ‫برای مهندسان‪:

اصل و ترجمه رسمی پروانه مهندسی‪/اصل و ترجمه رسمی کارت نظام مهندسی

( در صورت اشتغال در شرکت ‪)مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارایه گردد.

  • ‫برای ساختمان سازان‪:

اصل و ترجمه رسمی گواهی ساختمان‪/اصل و ترجمه قراردادهای کاری‪/اصل و ترجمه رسمی پایان کار ساختمان

  • ‫برای وکلا: ‪:اصل و ترجمه رسمی پروانه وکالت/ ‪اصل و ترجمه رسمی کارت وکالت

*****

برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد ‪ماننـــــد ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد

(زمان افتتاح حساب بلندمدت می بایست حداقل ‪3ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد)

  1. مدارک بانکی و مالی:

.

– گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی به ازای هر نفر حداقل 50 ملیون تومان که توسط امور بین الملل بانک مربوطه تایید شده باشد.

  • ‫برای حساب های بلند مدت‪:

‫ کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه‪.

‫حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی است‪.

سند ملکی ‪:

اصل و ترجمه رسمی سند مالکیت به نام مسافر.

سایر مدارک ‪:

  • اصل گذرنامه با حداقل ‪6ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته
  • دو قطعه عکس ‪35*45(جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه سفید)
  • ‫اصل شناسنامه ها

به نکات زیر توجه شود:

– رضایت نامه محضری برای افراد زیر 11سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی­ست‪.ا(ترجمه رسمی شود)

– ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می­باشد (در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام، مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می­باشد.)