تورنمایشگاه دندانپزشکی IDSکلن

خط هوایی

ایران ایر-ماهان ایر-ترکیش

21-25 مارچ

1-5 فروردین

آلمان - کلن

——-

تورنمایشگاه دندانپزشکی IDS 2017 صرفا آلمان
کد تورخدمات تورهزینه ارزی
هر نفر در اتاق دوتخته
هزینه ارزی
هر نفر در اتاق دوتخته
نرخ بلیط
بلیط ویزاویزا-کارت نمایشگاه-بیمه مسافرتی-بلیط رفت وبرگشت300 یورو300 یورونرخ بلیط درخواستی
بلیط ویزا هتلویزا-کارت نمایشگاه-بیمه مسافرتی-اقامت در هتل 4 ستاره با صبحانه-ترانسفر فرودگاهی900 یورو1250 یورونرخ بلیط درخواستی
VIP تورویزا-کارت نمایشگاه-بیمه مسافرتی-اقامت 5 شب در هتل 4 ستاره با صبحانه-ترانسفر فرودگاهی ویژه-ترانسفر نمایشگاهی هر روزه-گشت و بازدید از جاذبه های توریستی هر روز-لیدر فارسی زبان و متخصص-1290 یورو1590 یورونرخ بلیط درخواستی
تورترکیبی نمایشگاه دندانپزشکی IDS کلن (ویژه فروردین 96)
ردیف تورمسیر تورخط هواییهرنفر در اتاق دوتختههر نفر در اتاق یک تختهکودک با تخت
(5تا 12 سال)
کودک بدون تخت
(2تا5 سال)
توضیحاتتاریخ
یک6 روزه آلمان
(5 شب کلن یا دوسلدورف)
ماهان یا ایران ایر 1290 یورو+ 1990000 تومان1590 یورو+1990000تومانNANAامکان همراهی همسر با افزایش 500 یورو)1تا 6 فروردین 96
دو10 روزه اسپانیا+آلمان+فرانسه
(3 شب بارسلون+3 شب دوسلدورف+3 پاریس)
ایر فلوت2300 یورو+16000003050 یورو+16000001600 یورو+1500000990 یورو+1500000امکان همراهی خانواده27اسفند الی 6فروردین/17 الی 27 March
سه7 روزه اسپانیا +آلمان
(3 شب بارسلون+3 شب آلمان)
ایر فلوت1990 یورو+16000002690یورو+16000001400یورو+1500000750یورو+1500000امکان همراهی خانواده27اسفند الی 3فروردین/17 الی 23 March
تخفیف فوق العاده

نرخ ویژه فقط تا پایان دی ماه

1-نرخ پرواز بر اساس پایین ترین نرخ میباشد و در صورت بالا رفتن نرخ پرواز در زمان ثبت نام مابه التفاوت اخذ میگردد.

2- در ردیف های 2 و 3 تور شرط اجرای تور حد نضاب حداقل 10 نفر می باشد و در صورت به حد نصاب نرسیدن مسافر ملزم به تغییر مسیر در تور می باشد.

خدمات تورنمایشگاه دندانپزشکی IDS کلن:

1- خدمات اخذ ویزابلیط رفت و برگشت ،ترانسفر فرودگاهی و نمایشگاهی در کل ایام تور،اقامت در هتلهای 4 ستاره با صبحانه ،بیمه مسافرتی کارت ورودیه نمایشگاه، گشت و بازدید از جاذبه های توریستی به همراه راهنمای فارسی زبان
– هزینه سفارت مبلغ 60 یورو در سفارت به عهده مسافر می باشد.
– درصورت عدم صدور ویزا به هردلیلی توسط سفارت هزینه های انجام شده کسر و مابقی مبلغ ثبت نام عودت خواهد شد.
-تخفیف ویژه به گروههای بالای 5 نفر و مسافران سابق -در صورت درخواست هرکدام از خدمات رزرو هتل،خدمات ویزا و بلیط خارج از مسیر های تور هریک به تنهایی قابل انجام می باشد. -به دلیل طولانی بودن پروسه اخذ ویزا و بالاتر رفتن نرخ پرواز لطفا ثبت نام خود را به روزهای پایانی موکول ننمایید.

مدارک لازم ویزای نمایشگاهی آلمان:

مدارک لازم برای ویزای نمایشگاهی آلمان:
گذرنامه (امضاء شده) با کپی از صفحات 1 و 2-
یک نسخه فرم درخواست ویزای شنگن (امضاء شده) -(توسط آژانس تهیه می شود.)
یک قطعه عکس گذرنامه ای جدید با پس زمینه روشن که قدیمی تر از 6 ماه نباشد.
-دعوتنامه از آلمان (ضمانت نامه/دعوتنامه غیررسمی همراه با کپی گذرنامه دعوت کننده و گواهی ثبت محل اقامت در آلمان/دعوتنامه تجاری/رزرو هتل برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه و کنگره) و کپی آن.(توسط آژانس تهیه می شود)
-بیمه مسافرتی معتبر و کپی آن (توسط آژانس تهیه میشود.)
-اصل شناسنامه و کپی آن
-اصل شناسنامه و گذرنامه همسر و کپی آن-گواهی اشتغال و درآمد و فیش حقوقی همراه با کپی و در صورت شاغل بودن همسر، گواهی اشتغال همسر همراه با کپی
-پرینت ریز گردش مالی حساب های بانکی سه ماه اخیر-
-اسناد مالکیت (سند ملک) و کپی آن، در صورت وجود-.
-سایر مدارک جهت اثبات وابستگی به ایران

مدارک لازم ویزای اسپانیا

1-اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.
(مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.)
2-2قطعه عکس 4*6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید
3-اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
4- پرینت حساب بانکی گردش 6 ماهه با مهر و امضای بانک با ذکر نام صاحب حساب و تاریخ افتتاح حساب و گواهی تمکن مالی همان حساب به لاتین با ذکر تمامی موارد ذکر شده به لاتین

ب) سپرده های بانکی.
ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.
باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.
5-اصل سند مالکیت.
6-اصل مدارک شغلی:
الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.
ب) وکلا: پروانه وکالت.
ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه
مرخصی، آخرین لیست بیمه.
د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.
ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).
* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه
کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.
7- برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.
8-مدارک شغلی همسر برای خانمهای خانهدار.
حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.
-تمامی مدارک باید به زبان اسپانیایی ترجمه شود و هزینه ترجمه به عهده مسافر می باشد.

تورنمایشگاه دندانپزشکی IDSکلن

تورنمایشگاه دندانپزشکی IDSکلن

WWW.IDS.COM

درخواست سفارش تور

تورهای مشابه